Smarttelefoner – Ikke-Apple

Samsung, Nokia og flere andre telefonprodusenter har lenge vært i sterk konkurranse med Apple. Disse mobiltelefonene har lenge vært vesentlig rimeligere enn Apple, noe som har gjort dem svært populære. Tross alt, så har selv ikke den beste mobiltelefonen en levetid på mer enn et par år. Så å betale flere tusen kroner for en mobiltelefon, som man må bytte ut etter et par år høres ikke fornuftig ut.

Vi må innrømme at etter hvert så har prisene på disse smarttelefonene også gått opp. Dette skyldes selvsagt den nye teknologien som nå skal presses inn i mindre enheter. Spesielt er det viktig å ha en god skjerm, og dette er det dyrt å produsere. Så kommer alt det tekniske bak skjermen, berøringsteknologien og mye mer. Alt dette har gjort at prisene på mobiltelefoner har gått opp, uansett merkhqdefault (42)e. Likefullt, vi mener at når man sammenligner pris, så vil alltid ikke-Apple produsenter være rimeligere enn Apple.

Kvaliteten på Samsungs telefoner har gått kraftig opp de siste årene, og produsenten har fokusert på å produsere solide telefoner. Så man har telefoner som er vanntette og støtsikre. Tross alt så tar man med seg mobiltelefonen over alt, og det er fort gjort at den faller i bakken.

Menyene og navigasjonen på disse smarttelefonene er enkle, og bygger på berøringsskjerm-teknologien. Alle programmene er representert av små ikoner, og man flytter enkelt rundt på dem på skjermen, slik at man får programmene i den rekkefølgen man selv vil. Det er lett å forstørre teksten, så man kan se flere detaljer, eller zoome inn på et bilde.

Man går lett inn og ut av programmene, og det er lett å laste ned flere programmer fra Android systemet.

Nokia og andre produsenter har slitt med å komme inni markedet, og med å holde tritt med konkurrentene. Det er flere som har gått konkurs, men rykter sier at Nokia muligens kommer tilbake på markedet med nye produkter. Det er helt klart mye å tjene i mobilmarkedet, så vi venter spent på å få se flere spennende modeller i butikkene.