Smarttelefoner fra Apple

Apple har lenge ligget helt fremst når det kommer til teknologiske nyvinninger. De presser hele tiden teknologien til det ytterste, og ofte ser man de andre utviklerne følger etter, dette på godt og vondt.

Den største ulempen med Apple, som man like godt kan få opp i lyset, er prisen. Apple produkter er de dyreste produktene man kan få kjøpt i dag. Vi som elsker Apple mener at det er verdt pengene, men prisen gjør det vanskelig for nye brukere å prøve ut dette systemet.

Når det er sagt, så sørger Apple for at man får mye for pengene. Smarttelefonene er elegant utformet og allerede når man får pakken, så ser man kvalitet. Denne kvaliteten forsetter når man starter opp telefonen.

Skjermkvalitet er topp, så man ser alle detaljene selv på en telefonskjerm. Selv om andre mobiltelefonprodusenter etter hvert også har kommet med gode skjermer, så har Apple et forsprang.

Berøringsskjermen og ikke minst, 768px-Apple_gray_logomenyene på smarttelefonen til Apple gjør det svært enkelt å navigere. -Det er nesten intuitivt. Man blar enkelt gjennom de forskjellige sidene på navigeringen, går tilbake med hjem knappen, og man får lett tilgang til App’er gjennom de faste knappene.

Når det kommer til størrelse, så har Apple lenge levert noen av de slankeste mobiltelefonene på markedet. Når man skal ha med seg mye teknologi i en veske eller i lommen, så betyr vekten og størrelsen mye. Dette er en viktig grunn til at disse smarttelefonene har blitt så populære.

I 2015/16 kom Apple med sin hittil største mobil, nemlig iPhone 6S, som er vesentlig større enn vanlige smarttelefoner. Den er på mange måter en mellomting mellom et nettbrett og en smarttelefon, og blir av mange ansett som et eksperiment fra Apples sin side. Vil kunder ha en kombinasjon av mobil og nettbrett, eller vil man fremdeles ha begge deler?

Basert på de siste nyhetene fra Apple sin side så er det mye som tyder på at de foreløpig har gått tilbake til den vanlige størrelsen på telefonene, og satser på at kundene vil ha to forskjellige enheter, istedenfor en mellomstor enhet.