Bak telenormagasinet står en gjeng dedikerte nerder som virkelig elsker alt som har med mobiltelefoner og ikke minst mobildekning. For oss var det helt naturlig å bruke navnet telenormagasinet, for det er tross alt Telenor som står bak utbyggingen av mobilnettet. Selv om det er mange andre leverandører som leverer mobil abonnement, så kobler de seg alle på Telenor sitt nett.

Det er viktig å understreke at vi ikke har en offisiell tilkobling til bedriften Telenor. Denne siden er dedikert til å gi vår vurdering av mobiltelefoner, og ikke minst mobilnettet og dets mange bruksområder. Det er mange av oss, spredd over hele Norge, og vi deler våre egne erfaringer med nettet og med mobiltelefoner.

På denne nettsiden vil du finne mer informasjon om Apple mobiler, som noen av oss sverger til. Så er det andre som er mer opptatt av Samsung. Vi ser også på dekningen rundt om i Norge, og ikke minst, hva som fungerer og ikke fungerer. Vi har ikke glemt nettbrett, og ser litt nærmere på mulighetene disse gir. Vi mener at nettbrett har overtatt for datamaskinen, og ser færre og færre bruksområder for datamaskiner. Datamaskiner er fremdeles svært viktig for programmere, men dette er en spesialisert gruppe. Vi velger å fokusere på det folk flest bruker.

For å få maksimalt ut av mobilene og nettverket, trenger man gode app’er så vi ser nærmere på nyttige app’er og selvsagt App’er som bare er ment som underholdning! Enten man har en Android eller en Apple enhet så er det svært mye å velge mellom.