Nettbrett/hybridbrett fra andre enn Apple

Selv om Apple lenge dominerte innen nettbrett, så møter de hard konkurranse i dag. Det er mange produsenter som ser fordelene med å kunne tilby nettbrett som et tillegg til smarttelefoner. Nettbrett er også blitt svært populære ettersom de er lette å ta med seg, samtidig som de er kraftige nok til å brukes til det meste.

Man får rene nettbhqdefault (43)rett fra flere produsenter, men det er også flere som velger å tilby en type hybrid løsning. Dette er en liten datamaskin som har mange av egenskapene til et nettbrett, samtidig som den har kraften til en vanlig bærbar datamaskin. Vi synes at dette er en god løsning fordi man får så mye på et og samme sted. Teknologien henger fremdeles noe etter. -Man bør få inn mer kraft og mer lagring på selve maskinen, men dette kommer nok etter hvert. Tross alt blir alle de tekniske delene mindre og mindre, så snart får man presset inn all kraften til en sterk datamaskin inn i en liten maskin.

Når det gjelder vanlige nettbrett så er det mye å velge imellom, og disse må koble seg opp mot Gplay for å finne småprogrammer man kan installere; altså App’er. Her er det svært mye å velge mellom, så nærmest uansett hva man ser etter så kan man finne et program for dette.

Vi er flere som kobler nettbrettet opp mot serveren og systemene på jobben. Dette gjør det enkelt for oss å alltid kunne ha tilgang til informasjonen som ligger på serveren. Vi kan også redigere og jobbe med dokumenter rett på nettbrettet takket være flere tekstbehandlingsprogrammer, som er spesielt tilpasset nettbrettformat.

I takt med den gode skjermkvaliteten på disse nettbrettene og hybridene så åpner det seg nye bruksmuligheter hele tiden. Siden et ikke-Apple nettbrett er rimeligere enn en iPad, er det også mange som tør å ta med seg et slikt nettbrett, når de er ute av huset eller kontoret. Dette gir økt effektivitet.