De mest populære mobilene i 2016

For 20 år siden var det nok ikke mange som trodde at vi kom til å tilbringe store deler av dagen med å titte på en liten skjerm. Faktum er likevel at mobilrevolusjonen har kommet for å bli, og i disse dager kan man nesten gjøre alt man ønsker med en moderne smarttelefon. Alt fra betaling av regninger til avansert nettsurfing, gjør at telefonen følger med oss overalt. Derfor er det også viktig å velge en telefon som passer til behovene dine. Du behøver f.eks. ingen avansert smarttelefon, hvis du kun bruker den til nettprat og vanlig nettsurfing.

shutterstock_1811443402016 gir oss flere spennende nyheter

Dagens marked flommer over av smarttelefoner i forskjellige prisklasser og størrelser, og på techstorm blog får du alltid med deg de siste teknologinyhetene. Wilko er blant annet på markedet med Lenny 3. Denne populære og rimelige telefonen har nå fått en enda raskere nettleser. I andre enden av prisskalaen finner vi LG G5. Denne modellen er en klar oppgradering fra G4, og har blant annet et digitalt kamera som gjør at du kan ta sylskarpe bilder. HTC 10 er noe dyrere, men denne telefonen har alt du trenger for å komme gjennom en travel hverdag.

Det midtre prissegmentet

De fleste av oss foretrekker likevel å ta den gyldne middelvei i livet, noe som også er lurt ved valget av smarttelefon. Verken for dyrt eller billig er ofte et fornuftig valg, og en av disse er LG Stylus 2. Dette er en ekstra stor mobil med medfølgende penn, som likevel passer godt i lommen. ZTE tilbyr også en smarttelefon i denne prisklassen, som har alle funksjonene en vanlig mobilbruker behøver og den syvende versjonen av Blade bør således ikke skuffe noen av brukerne. Et annet solid merke i det midtre prissegmentet er Sony Xperia XA, som både har et bra kamera og en rask prosessor.